• Експресни шофьорски курсове

Ако Ви трябва спешно шофьорска книжка, Автошкола "Бургас" предлага индивидуални програми, които са изцяло съобразени с вашите нужди и свободно време.


Автошкола „Бургас” предлага шофьорски курсове за следните категории:

  • Категория "B"

За да започнете този курс, трябва да имате навършени 17 години и 9 месеца. При записването трябва да приложите свидетелство или диплома за завършено образование и актуална снимка.

Шофьорския курс предвижда преминаване на обучение в размер на 40 часа теория и 31 часа кормуване. Започва се с теоретичното обучение и след края на съответната част от подготовката, курсистът има право да се яви на вътрешен изпит, който да го допусне до финалния пред ДАИ.
 
Шофьорски курс  категория  "В" е на цена 349 лева (Автошкола „Бургас” предлага разсрочено плащане в рамките на процеса на обучение).

  • Категория "А"

Важно! Ако притежавате шофьорска книжка  за категория В, теоретичната част на изпита отпада.

Курсът се състои от 36 часа теория и 20 часа кормуване. Започва се с теоретичното обучение и след края на съответната част от подготовката, курсистът има право да се яви на вътрешен изпит, който да го допусне до финалния пред ДАИ.

При часовете по управление автошколата се съобразява със свободно за курсиста време.
 
ПРОМОЦИЯ!

  • Категория "C"

За да започнете този курс, трябва да имате шофьорска книжка с категория B и да представите свидетелство за успешно преминато психологическо изследване(Психотест).

Започва се с теоретичното обучение и след края на съответната част от подготовката, курсистът има право да се яви на вътрешен изпит, който да го допусне до финалния пред ДАИ.

Практическата подготовка се провежда с Mercedes-benz 1320.

ПРОМОЦИЯ!

  • Категория "BЕ"

За да започнете обучителния курс за тази категория, трябва да имате шофьорска книжка с категория B, както и да представите справка за лишавания от КАТ.

Практическата подготовка се провежда с VW passat и прикачено към него ремарке.

ПРОМОЦИЯ!

  • Категория "CЕ"

За да започнете курса за тази категория, трябва да имате шофьорска книжка с категория C, както и да предоставите справка за лишавания от КАТ.

Практическата подготовка се провежда с Mercedes-Benz 1320 и прикачено към него ремарке.

ПРОМОЦИЯ!


  • Категория "D"

За да започнете шофьорски курс за тази категория, трябва да имате минимум от 2 години шофьорска книжка с категория С, както и свидетелство за успешно преминато психологическо изследване(Психотест).

Започва се с теоретичното обучение и след края на съответната част от подготовката, курсистът има право да се яви на вътрешен изпит, който да го допусне до финалния пред ДАИ.

Практическата подготовка се провежда със SETRA.

ПРОМОЦИЯ!


  • Категория "M"

За да започнете курса за тази категория, трябва да имате навършени 16 години, свидетелство или диплома за завършено образование, както и да предоставите актуална снимка.

ПРОМОЦИЯ!

Отнети точки

Отнети точки

   Курс възстановяване на отнети контролни точки се провежда всяка събота и е с продължи- телност 6 часа.
    Автошколата издава документ, които водачът представя в "Пътна полиция" по място на отчет.

 
Виж още

Категории

Категории

  За определяне на правоспособността на водачите, моторните пре- возни средства се делят на следните категории:
  А - водач на мотоциклет
  В - водач на лек автомобил
  С - водач на товарен автомобил

 
Виж още

Контакти

Контакти

 Шофьорските курсове се провеждат в Бургас и Бургаска област.
 Свържете се с нас и изберете удобните за вас час и място.

 
Виж още